Wellness verwenavond

"Ik maak te weinig tijd voor mezelf vrij"

Herken je dit ook? Dan is een wellness verwenavond iets voor jou. De wellness verwenavond is een gezellig samenzijn met vriendinnen bij jouw thuis. Shanika komt langs om ieder persoonlijk in de watten te leggen. De avond heeft als doel vrouwen uit hun drukke leven te halen en meer tijd aan zichzelf geven. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen.

A. Groepsarrangement

Een massage krijgen werkt heel ontspannend. Dat geldt ook voor een massage geven. Jullie leren in korte tijd hoe je de handen van iemand kunt masseren. De avond wordt afgesloten met een ontspannende stoelmassage van 15 minuten
Tarief: € 20,--per persoon. Maximaal aantal deelnemers: 6 personen.

B. V.I.P. behandeling

Terwijl de rest van je vriendinnen geniet van een kop koffie of thee wordt jij verwent met een: hand-, hoofd-, schouder- en rug massagemassage met een handscrub en handpakking. De behandeling wordt je aangeboden op een massagestoel. De rest van je vriendinnen krijgen om de beurt dezelfde behandelingen. Tarief: 20 minuten € 20,-- per persoon. Maximaal deelnemers: 6 personen.

C. Groepsarrangement voor de handen

Jullie beginnen met een handbadje. Vervolgens gaan jullie je handen scrubben en krijgen jullie een verzorgende handcrème. Ter afsluiting krijgt ieder om de beurt een hand- hoofd- en schoudermassage van 15 minuten.
Tarief: € 20,-- per persoon. Aantal deelnemers: maximaal 8 personen. Massagepraktijk Shanika zorgt voor gastendoekjes en producten. Zelf een teiltje meenemen.

Wellness verwenavond

Wordt ook gastvrouw

Wat moet ik doen als gastvrouw?

Nodig maximaal 6-8 personen uit inclusief jezelf.
Je zorgt voor koffie/thee en haalt iets lekkers in huis.

Wat krijg ik als gastvrouw?

Als dank voor het maken van een afspraak krijgt de gastvrouw 50% korting op een behandeling is de massagepraktijk.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Mail u aanvraag naar info@massagepraktijkshanika.nl.
Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.
De wellness verwenavond wordt bij je thuis aangeboden in Heerenveen, Oranjewoud en Oudeschoot.